5 жовтня 2004 15:00

Блохин называет состав на матчи против Греции и Грузии


Сьогодні головний тренер національної збірної команди України з футболу Олег Блохін провів зустріч з представниками ЗМІ, де оголосив прізвища 23-х футболістів, викликаних для участі з 4 по 13 жовтня в навчально-тренувальному зборі та відбірних матчах чемпіонату світу 2006 року проти Греції (9 жовтня) та Грузії (13 жовтня). На жаль, Юрій Дмитрулін, який потрапив до списку 23-х, травмований і не зможу взяти участі у матчі. До списку увійшли вісім представників київського "Динамо" та сім дніпропетровського "Дніпра", троє гравців донецького "Шахтаря" та по одному – з маріупольського "Іллічівця" та донецького „Металурга”. Серед викликаних на збір – троє легіонерів.

Состав збірної України

Воротарі: Олександр Шовковський, Віталій Рева (обидва - "Динамо" Київ)

Захисники: Сергій Федоров, Андрій Несмачний (обидва - "Динамо" Київ), Андрій Русол, Сергій Матюхін, Володимир Єзерський, Олександр Радченко (всі - "Дніпро"), Михайло Старостяк ("Шиннік", Росія), В'ячеслав Чечер ("Металург" Д)

Півзахисники: Андрій Гусин, Олег Гусєв, Руслан Бідненко (всі - "Динамо" Київ), Руслан Ротань, Сергій Назаренко, Олег Шелаєв (всі - "Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Шахтар), Сергій Закарлюка ("Іллічівець")

Нападаючі: Олексій Бєлік, Андрій Воробей (обидва - "Шахтар), Андрій Воронін ("Байєр", Німеччина), Андрій Шевченко ("Мілан", Італія)