8 серпня 2019 23:48

Динамовцы примут участие в международном турнире в столице Латвии Риге

З 9-го по 11-те серпня у столиці Латвії, місті Рига, пройде міжнародний футбольний турнір, організаторами якого є Латвійська Федерація футболу та Балтійська футбольна школа «LFF Independence 2019».


У ньому братиме участь команда «Динамо» U-16 (футболісти 2004 року народження) під керівництвом тренерів Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза.


За головний приз змагатимуться 8 колективів, поділених на дві групи по 4 команди у кожній. Кияни потрапили до групи «А» разом із німецькою «Гертою», польською «Ягелонією» та першою командою збірної Латвії U16.


Групу «В» склали англійський «Тоттенхем», російський «Сатурн», норвезька «Валеренга» та друга команда збірної Латвії U16.


Усього на турнірі наша команда проведе п’ять матчів – по два у перший та другий ігрові дні (9-го та 10-го серпня) та один у третій (11 серпня). Завтра о 10.00 українці зіграють зі збірною Латвії, а о 15.00 – із «Гертою». У суботу об 11.30 проведуть поєдинок проти «Ягелонії», а після цього о 17.00 в залежності від зайнятого місця підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза зіграють матчі наступної стадії змагань.


Ігри складатимуться з двох таймів, що триватимуть по 30 хвилин. Команди, що посядуть два перші місця в кожній з групп, вийдуть до півфіналу та продовжать боротьбу за головний приз.