23 вересня 2004 21:24

Алексей Михайличенко - главный тренер молодежной сборной Украины!


Сьогодні, 23 вересня 2004 р., Виконком ФФУ задовольнив заяву Павла Яковенка про звільнення з посади старшого тренера молодіжної та юнацької збірних команд України (гравці 1985 р.н.) у зв’язку з переходом на посаду головного тренера команди першої ліги першості Росії „Химки” Московської області.

На засіданні Виконкому ФФУ президент національної федерації Григорій Суркіс зазначив: „Мені дуже шкода, що цей, на наш погляд, здібний тренер, який зробив багато для становлення окремих перспективних футболістів і в цілому молодіжної збірної, прийняв таке рішення. Але я не став його утримувати, хоча міг би це зробити. Якщо тренеру до душі більше робота з клубною командою за кордоном, аніж молодіжна збірна команда своєї країни, то, як кажуть, вільному воля..."

Члени Виконкому затвердили кандидатуру Олексія Михайличенка на посаді старшого тренера молодіжної та юнацької збірних команд. Федерація футболу України підписала з новим наставником, який був відсутній на засіданні з поважних причин, контракт терміном на два роки.