9 вересня 2004 18:45

Андрей ШЕВЧЕНКО: "Фаворитов в нашей группе нет"


Як виявляється форвард збірної України Андрій Шевченко, який через травму не взяв участі в грі з Казахстаном, прилетів до Алмати, правда, це було в обстановці над секретності. За матчем Шевченко спостерігав з ложи для почесних гостей де він примостився поруч з президентом ФФУ Григорієм Суркісом, а за кілька чоловік від форварда "Мілана" сидів президент Казахстану Назарбаєв.

- Збірна України показала трохи кращий футбол, ніж суперники. По моментах, по всьому ми переважали казахів тому, я думаю, що рахунок по грі. Збірна ж Казахстану показала гарний футбол тактично грамотно вибудував захист тренер, тому що українцям було дуже тяжко переходити центр поля і створювати гольові моменти.

Як ти оціниш турнірне становище в групі?

Це перші ігри, а судити по їх дуже тяжко. Я дуже задоволений за команду через гарний старт.

Кого вважаєте головним суперником української команди?

У нас дуже важка група тому що вона рівна. Кожна команда може відібрати очки у фаворитів, яких у нашій групі, до речі, немає.

Чому ви не грали?

Я отримав легке ушкодження, яке не дозволило мені сьогодні вийти на футбольне поле. Але я вирішив підтримати команду і приїхати. Я дякую керівництву "Мілана", яке віднеслося до цього з розумінням і відпустило мене. Це мій обов`язок приїхати і підтримати команду.

Чи є в Казахстану шанси у боротьбі з іншими командами?

Говорити про шанси не бачу сенсу. Для того, щоб вийти з групи потрібно вигравати та показувати гарний футбол.

Збірна Казахстану сподобалася?

В захисті непогано зіграли. Звичайно, тяжко говорити, що була якась гра. Тренер намагається створити команду з тими гравцями які в нього є. Мені особисто сподобався воротар казахів, який в багатьох моментах рятував свою команду.

Матеріал підготовлено за сприяння спортивної редакції телеканалу ICTV.