6 липня 2019 16:42

Трое бразильских игроков "Львова" тренируются по индивидуальной программе

Після двох вихідних днів професійний футбольний клуб «Львів» повернувся до роботи і розпочав другий двотижневий навчально-тренувальний збір у підготовці до офіційних матчів сезону 2019/2020 років.


У п’ятницю зранку команда Богдана Блавацького зібралася на базі у Винниках, пройшла медогляд та провела перше тренування другого підготовчого збору «синьо-золотих левів» до нового сезону. Після короткої бігової розминки у занятті львівського колективу превалювала робота з м’ячем: передачі на короткі та середні відстані, прискорення з завершеннями, а також ігрові серії «9 на 9».


До тренувального процесу команди врешті долучився захисник Олександр Насонов, який відновлюється після травми, отриманої у травні у виїзній грі минулого сезону із київським «Динамо», та працює індивідуально під керівництвом клубного лікаря. Окремо від основної групи поки працюють Сабіно, Мартан та Пернамбуко, бразильці займалися у тренажерній залі. Як і на попередньому зборі, у розташуванні головної команди присутні виконавці з дублюючого складу – півзахисники Максим Хімчак і Дмитро Пентелейчук, воротар Орест Костик та захисник Максим Брама.


Прийдешні дні ПФК «Львів» проводитиме у режимі дворазових тренувальних сесій. Нагадаємо, на другому тренувальному зборі у «Львова» заплановані спаринги з ФК «Оболонь-Бровар» з Києва (14 липня, Червоноград) та луцькою «Волинню» (19 липня, Добротвір).