16 серпня 2004 12:53

Дубль Кругляка и гол Милько помогают юниорам разгромить испанцев


В іспанському місті Алькудія юніорська збірна України (1986 р.н.) під керівництвом старшого тренера Юрія Калитвинцева приймає участь у традиційному міжнародному турніру L’Alcudia Сup. Учора пізно ввечері українці зустрічалися у групі „А” з господарями змагань, збірною Алькудії (1984 р.н.) та здобули впевнену перемогу з рахунком 6:1. Наступним суперником „жовто-блакитних” стане ФК „Валенсія”, яка зіграла у нічию з командою ФК „Еспаньол”.

Гра відбудеться 16 серпня о 23:45 за київським часом.

Україна: Мартищук, Єрмак, Семеряк (Михайлов, 70), Чигиринський, Допілка, Зарицький, Милько (Луценко,58), Маковійчук, Мірошниченко (Морозов,41), Ярошенко, Кругляк (Фомін,60).
Запасні: Копил, Шуст, Антонюк.
Голи: 1:0 Кругляк (15), 2:0 Милько (23), 3:0 Кругляк (35), 3:1 (50), 4:1 Фомін (62), 5:1 Семеряк (70), 6:1 Луценко (77).

Юрій Калитвинцев (старший тренер збірної України):

„Незважаючи на великий переможний рахунок гра була важкою. Рахунок на табло не відображає реальної картини, що відбувалася на футбольному полі. Так, протягом матчу ми більше контролювали м’яч, також сьогодні була чудова реалізація створених моментів. Саме з реалізацією було дуже багато проблем у попередніх матчах.”

„За домовленістю з Євгеном Кучеревським ми не стали залучати до збірної Костянтина Кравченко, хоча розраховуємо на нього у матчах кваліфікаційного турніру. Той склад, що знаходиться в Іспанії, близький до оптимального, у такому складі ми не збиралися дуже давно. Тому головним завданням цього турніру вважаю те, щоб хлопці побули разом та стали справжньою командою.”

„Я хочу подякувати керівництву Федерації футболу України за організацію цього навчально-тренувального збору. Збірна вирушила до Іспанії 10 серпня, футболісти пройшли необхідне акліматизування (матчі в Іспанії розпочинаються близька 12 години ночі за київським часом) тому грати у пізній час нам не складає труднощів. Для команди створені чудові умови для тренувань та навчання.”

Нагадаємо, збірна України 1986 р.н. готується до старту у І кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи-2005, який з 27.09 - 02.10 пройде у Києві. Суперниками українців стануть збірні Молдови, Швейцарії та Польщі. До другого раунду змагань виходять дві кращі команди з групи.