11 серпня 2004 12:35

В сборной Калитвинцева шестеро динамовцев


Сьогодні, юнацька збірна України (1986 р.н.) вирушила до Іспанії, де в містечку Алькудія візьме участь у традиційному міжнародному турніру L’Alcudia Сup. Суперниками українців у групі А стануть старші за віком (U20) команди ФК „Валенсія”, ФК „Еспаньол” та збірна міста Алькудія. Матчі відбудуться 14, 16 та 18 серпня відповідно.

Окрім участі у змаганнях турніру старший тренер команди Юрій Калитвинцев проведе п’ятиденний навчально-тренувальний збір, на який запрошено 19 футболістів.

Воротарі: Євген КОПИЛ („Динамо-2” Київ), Богдан ШУСТ („Карпати” Львів), Юрій МАРТИЩУК („Спартак” Івано-Франківськ).

Захисники: Дмитро АНТОНЮК, Олег ЄРМАК, Ігор ЛУЦЕНКО (усі - "Шахтар-3" Донецьк), Іван СЕМЕРЯК („Волинь” Луцьк), Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ („Дніпро” Дніпропетровськ), Олег ДОПІЛКА, Вадим МИЛЬКО (обидва - „Динамо-2” Київ).

Півзахисники: Олександр МАКОВІЙЧУК, Олександр ЗАРИЦЬКИЙ („Динамо-3” Київ), Олександр МІРОШНИЧЕНКО, Костянтин ЯРОШЕНКО, Денис КУЛАКОВ (усі - „Шахтар-2” Донецьк), Сергій МИХАЙЛОВ („Металург-2” Запоріжжя).

Нападаючі: Андрій КРУГЛЯК („Динамо-2” Київ) Руслан ФОМІН („Арсенал” Харків), Сергій МОРОЗОВ („Металург-2” Запоріжжя).

Нагадаємо, збірна України 1986 р.н. готується до старту у І кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи-2005, який з 27.09 - 02.10 пройде у Києві. Суперниками українців стануть збірні Молдови, Швейцарії та Польщі. До другого раунду змагань виходять дві кращі команди з групи.