28 квітня 2004 11:36

Сегодня проведут свои матчи сразу три сборных Украины!


Сьогодні три національні збірні проводитимуть свої міжнародні матчі. Якщо у Олега Блохіна (національна) та Геннадія Литовченка (молодіжна) вони мають статус товариських, то у підопічних Павла Яковенко (юніорська) – офіційний у залік європейської першості.

15:00 Данія – Україна (U-19) – ІІ кваліфікаційний раунд ЧЄ-2004

15:00 Україна – Словаччина (U-21) – товариська зустріч

19:15 Україна – Словаччина (A) – товариська зустріч

Так у Словенії стартує ІІ кваліфікаційний раунд ЧЄ-2004 серед 19-річних. Учора старший тренер визначився з 18-ма футболістами, що братимуть участь у матчах проти збірних Данії, Словенії та Англії. Не допоможуть команді воротар Леонід Мусін, захисники Олександр Полуницький та Ігор Чучман.

У цей же час на стадіоні „Система” у Бородянці український арбітр ФІФА Ігор Іщенко розпочне матч між молодіжними збірними України та Словаччини. Нажаль не зможе прийняти участь у грі воротар одеського „Чорноморця” Євген Ширяєв, який травмований. Під питанням дебют у „молодіжці” Олексія Соломатіна.

А апогеєм цього дня стане матч національних збірних команд України та Словаччини. Сім матчів вже не може виграти головна команда країни, тому всі очікуємо на перемогу! Підтримайте команду на стадіоні „Динамо” ім.В.В.Лобановського, о 19:15. Гру проводитиме польська бригада арбітрів на чолі з Мирославом Рижкою, йому допомагатимуть співвітчизники Петр Садчук та арбітр-жінка Катаржина Надольська.