26 квітня 2004 15:35

В сборной Украины U-19 четыре динамовца


Юнацька збірна України 1986 р.н. бере участь у представницькому міжнародному турнірі ” Кубок Словаччини-2004”, що 25 квітня – 1 травня проходить у західному регіоні країни. Підопічні Юрія Калитвинцева потрапили до групі „Б”, де їх суперниками стали збірні Франції, Бельгії та Чехії. В іншому квартеті сперечатимуться господарі, поляки, угорці та шотландці. Сьогодні наші юнаки зустрінуться з французами.

Щодо складу, то з різних причин старший тренер не зміг залучити до збірної лідерів команди. Так, Дмитро Чигринський, Костянтин Кравченко та Богдан Шуст готуються до ІІ кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи серед 19-річних, що незабаром стартує в Словенії.

Натомість до команди після травми повернувся Костянтин Ярошенко, з’явилися у збірній нові виконавці. Це гравці львівських „Карпат” Борис та Григорій Баранець, Керим Хенду з донецького „Шахтаря”.

Нагадаємо, що підопічні Юрія Калитвинцева готуються до старту у І кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи-2005 ( 27.09 - 02.10), де на них очікують збірні Молдови, Швейцарії та Польщі.

У складі збірної України 18 футболістів:

Воротарі: Юрій Мартищук („Спартак” Ів.Франківськ), Євген Копил („Динамо” Київ).

Захисники: Дмитро Антонюк, Олег Єрмак, Ігор Луценко (усі - „Шахтар” Донецьк), Денис Кулаков („Шахтар-2” Донецьк), Іван Семеряк („Луцьк” Волинь).

Півзахисники: Олександр Маковійчук, Вадим Мілько (обидва - „Динамо” Київ), Олег Герасим’юк („Волинь” Луцьк), Олександр Мірошниченко, Костянтин Ярошенко, Керим Хенду (усі - „Шахтар” Донецьк), Борис Баранець, Григорій Баранець (обидва – „Карпати” Львів).

Нападаючі: Олексій Антонов („Дніпро” Дніпропетровськ), Андрій Кругляк („Динамо” Київ), Роман Степанов („Волинь” Луцьк).