6 квітня 2004 12:18

Юниорская сборная Украины отправляется на международный турнир в Португалию


Триває робота тренерського штабу на чолі з Павлом Яковенком щодо підготовки юніорської збірної України 1985 р.н. до ІІ кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи 2004, який пройде 28 квітня – 2 травня ц.р у Словенії. На цьому етапі єврозмагань, який відбудеться в околицях міста Марибор, суперниками нашої команди стануть збірні Англії, Данії та місцеві футболісти. Федерація футболу України забезпечила збірну якісними спарингами.

Сьогодні увечері українська делегація розпочинає свою подорож на Піренеї, де в середу в Порту стартує турнір серед юніорських команд. Окрім господарів та українців у змаганнях братимуть участь норвежці та ірландці.

З різних причин тренер не зміг залучити до лав збірної Олександра Яценка, Артема Федецького і Дмитра Чигринського. Тож до Португалії вирушили 20 футболістів.

Воротарі:
Олексій ПРОХОРОВ, Леонід МУСІН (обидва – «Динамо» Київ), Богдан ШУСТ („Карпати” Львів).

Захисники:
Андрій ПРОШИН, Ігор ЧУЧМАН, Анатолій КІЦУТА, Андрій БАШЛАЙ, Григорій ЯРМАШ (усі - «Динамо» Київ), Олександр ПОЛУНИЦЬКИЙ („Ворскла” Полтава).

Півзахисники:
Олександр АЛІЄВ, Олександр СИТНИК, Сергій РОЖОК (усі - «Динамо» Київ), Костянтин КРАВЧЕНКО («Дніпро» Дніпропетровськ), Максим ТРУСЕВИЧ („Борисфен” Бориспіль), Олександр МАКСИМОВ („Металіст” Харків).

Нападаючі:
Дмитро ВОРОБЕЙ, Артем МІЛЕВСЬКИЙ (обидва - «Динамо» Київ), Іван КОТЕНКО ("Дніпро" Дніпропетровськ), Олександр МОРОЗОВ („Таврія” Сімферополь). Володимир САМБОРСЬКИЙ („Металіст” Харків).