4 січня 2004 13:20

Трансфер Сачко в "Арсенал" под угрозой срыва


Як відомо нашим постійним відвідувачам, найголовнішою втратою "Волині" в зимову перерву повинен був стати головний форвард команди Василь Сачко, на якого поклав око київський "Арсенал" в особі його тренера В'ячеслава Грозного. Василь вже побував на оглядинах в столичному клубі і справив гарне враження на місцевих. Сан Санич Омельченко зробив все, щоб не обділити волинського забивалу умовами особистого контракту. Справа була "на мазі". Всі чекали лише одного - продажу голкіпера киян В'ячеслава Кернозенка в дніпропетровський "Дніпро". Цей трансфер, за словами Грозного, повинен був принести необхідні для придбання Сачка кошти.

І от на своїй останній зустрі із журналістами Віталій Кварцяний заявив: якщо до кінця дня 30 грудня "Анрсенал" не заплатить гроші за нападника, то Василь залишиться у клубі. Кернозенка каноніри ще не продали, коштів для придбання Сачка не отримали, отже і до 30 грудня нічого не заплатили. Виходить, Сачко залишається в команді.

З іншого боку, "Арсенал" пропонує за нашого форварда солідний прес американських грошей і керівництво "Волині" можливо надасть киянам відстрочку, так як влітку у Василя закінчується контракт з клубом і він зможе залишити команду за просте "дякую", яке, як відомо, не булькає, і від якого не п'яніють.