4 січня 2004 13:15

"Волынь" близка к подписанию контракта с защитником сборной Грузии


Схоже, що акценти селекційної служби нашої команди почали змінюватись з сторони південно-східного Азербайджану у сторону не менш східної Грузії. Так, під час першого тренувального збору на Закарпатті, у складі "Волині" було помічено три, так званих, "ліца кавказской національності", і всі вони брали участь у спарингу проти ужгородського "Закарпаття".

Особливе враження на Віталія Кварцяного справила гра представника національної збірної Грузії - Левана Силагадзе. Коуч лучан покладає на цього захисника великі надії, особливо після того, як з команди пішла ледь не половина захисної ланки (Балицький, Волосянко, Комзюк) та й ветеран Федюков збирається завершити кар'єру футболіста. А контракт з легіонером, за словами Віталія Володимировича, буде підписано вже найближчим часом. Недаремно сам Леван та його агенти зустрічали в Луцьку Новий рік.

У випадку підписання контракту, 26-річний Силагадзе стане другим грузинським легіонером в історії луцького клубу. Болільники нашої команди добре пам'ятають яскраву гру Кахабера Дгебуадзе, який виходив на поле у футболці "Волині" три роки тому.

Слід зазначити, що Силагадзе, у 2003-му році став бронзовим призером чемпіонату Росії в складі казанського "Рубіна". Але постійного місця в "основі" свого клубу вихованець грузинського футболу не мав, взявши участь лише в 13-ти матчах за весь сезон (ще б пак, коли у захисті "Рубіна" виступає такий динозавр Ліги Чемпіонів, як чех Новотни). Що й вимусило темпераментного грузина шукати кращої долі у інших командах, доки на його шляху не трапилась луцька "Волинь".

Приведемо вашій увазі деякі "технічні характеристики" цього футболіста, які змогла віднайти наша лабораторія:

Силагадзе Леван Нодарович
Народився: 4 серпня 1976 року в місті Руставі (Грузія).
Зріст: 183 см.
Вага: 75 кг.
Позиція: центральний захисник.
Виступав за команди:
"Металург" (Руставі, Грузія);
"Сконто" (Рига, Латвія);
"Аланія" (Владикавказ, Росія) - 2000 р;
"Торпедо" (Кутаїсі, Грузія);
"Рубін" (Казань, Росія) - 2002-03 рр.

Загалом в російській прем'єр-лізі провів 26 матчів, не забив жодного гола та отримав 5 жовтих карток.