23 грудня 2003 23:33

В полуфинале Калитвинцев, Ващук и Косовский и Ко


21 грудня у спорткомплексі НТУ «КПІ» відбулися ігри 1/4 фіналу з міні-футболі на Кубок мера-2003. У недільний вечір трибуни спорткомплексу були вщерть заповнені, адже подивитися справді було на що. Зустрічі плей-офф виявилися на дивовиж напруженими і захоплюючими. Першими на майданчик вийшли команди «Патріот» і «Князівський град». Поступаючись по ходу зустрічі, представники «Патріота» втратили кілька стовідсоткових можливостей, аби відігратися, й у підсумку зазнали поразки - 1:2.

У другому двобої зустрілися «Трансбуд-Агромат» і «Новий Друк». У першому таймі точилася рівна боротьба, і лише в другому гравці «Нового Друку», трохи стомившись, не зберегли своїх воріт, і футболісти «Трансбуду» впевнено довели гру до перемоги. 6:1 – підсумок цієї зустрічі.

Найцікавішим у цей вечір видалося протистояння між командами «MindShare» і «Медіа Партнер». Виграючи в середині другого тайму з рахунком 3:0, представники «MindShare», здавалося, забезпечили собі путівку до півфіналу. Але забитий Юрієм Калитвинцевим гол зі штрафного кардинально змінив хід гри. За півтори хвилини до кінця зустрічі Юрій Мороз вразив ворота суперника – 2:3. Замінивши кіпера шостим польовим гравцем, «Медіа Партнер» все-таки зрівняли рахунок. До кінця зустрічі залишалося 28 секунд, коли один із кращих гравців турніру - Юрій Калитвинцев - дальнім ударом установив рівновагу – 3:3. У серії післяматчевих шестиметрових ударів більш холоднокровними виявилися футболісти «Медіа Партнера», в складі якого виступали Владислав Ващук, Віталій Косовський, Олег Саленко, Юрій Калитвинцев та інші відомі майстри.

Не менш напруженою боротьбою відзначилася й остання зустріч. Команди «Золотий Альтром» і «Київ Клімат» завдяки впевненим діям воротарів не виявили переможця в основний час і також „з'ясовували стосунки” у серії післяматчевих пенальті. 2:0 - «Київ Клімат» переміг одного з фаворитів турніру і вийшов до півфіналу.

26 грудня у Палаці спорту в півфіналах зустрічаються :

10:00 КНЯЗІВСЬКИЙ ГРАД – ТРАНСБУД АГРОМАТ
11:00 КИЇВ КЛІМАТ – МЕДІА ПАРТНЕР
16:00 ФІНАЛЬНА ГРА