31 жовтня 2003 22:12

Грозный не отрицает возможность перехода в "Крылья Советов"


Як повідомили російські ЗМІ сьогоднішній матч чемпіонату Росії з "Ротором" стане передостаннім для Олександра Тарханова в якості головного тренера самарських "Крильєв Совєтов".

Офіційні проводи спеціаліста, який очолював команду з 1999 року, відбудуться 5 листопада в Самарі на матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка Росії з "Газовиком-Газпромом", а вже наступного дня до роботи в клубі приступить новий наставник, прізвище якого поки що не розголошується. Однак, за даною інформацією, наступником Олександра Тарханова, швидше за все, стане В'ячеслав Грозний, який працював у "Спартаку", в тренерському штабі Олега Романцева, а нині очолює київський "Арсенал".

Кореспондент "УФ" звернувся до ФК "Арсенал" з проханням прокоментувати це повідомлення. У прес-службі столичного клубу нам пояснили, що офіційних заяв з приводу інтернет-інформації клуб не робитиме, оскільки немає теми для обговорення.

P.S. Учора кореспондент "УФ" Олексій Комаровський зустрівся з В'ячеславом Грозним. "Диму без вогню не буває", - зазначив В'ячеслав Вікторович. Усе можливо. Зачекаємо 9-го листопада.