28 жовтня 2003 11:02

Сборная Украины U-19 получила новых соперников


Визначились суперники юніорської збірної України 1985 р.н. (U19) у другому кваліфікаційному раунді ІІІ Чемпіонату Європи 2004 року. Так, підопічні Павла Яковенка потрапили до 4 групи де на них очікують збірні Англії, Данії та Словаччини. Точної дати проведення двобоїв ще не відомо, однак однозначно цей турнір проведитиметься в наступному році до 31 травня. Місце проведення вирішального “кваліфайну” буде визначено УЄФА. Нагадаємо що матчі першого раунду кваліфікаційного турніру проводилися на початку жовтня в Києві. Згідно з Регламентом до фінальної частини, яку пройматиме у липні наступного року Швейцарія, виходить лише переможець групи.

Наші суперники

Англія
Переможець 8 відбірної групи, в якій отримала переконливі перемоги над однолітками з Росії, Андорри та Ліхтенштейну з різницею м’ячів 7-0.
Місце проведення: Росія (20 – 24 вересня).

Словенія
Стартова перемога над збірною Румунії (2:0) дозволила нашому суперникові стати першою в підгрупі, адже румуни набрали таку ж кількість очок. Невдахами 1 групи стали юніори Угорщини та Північної Ірландії.
Місце проведення: Північна Ірландія (16 – 20 жовтня).

Данія
Посісти першу сходину у 4 групі датчанам завадила лише гірша різниця забитих та пропущених м’ячів. Данці зіграли внічию з господарями – збірною Німеччини – з рахунком 2:2. Та “бундестім” здобував більш переконливі перемоги на командами з Мальти та Люксембургу.
Місце проведення: Німеччина (16 – 20 жовтня).