31 жовтня 2018 11:14

"Минай" - "Динамо": последние новости перед игрой

Сьогодні на стадіоні «Минай-Арена» у селі Минай, що у передмісті Ужгорода, відбудеться матч 1/8 фіналу Кубку України між командою другої ліги «Минай» та «Динамо».


Суддя Юрій Іванов із Макіїївки Донецької області дасть свисток про початок зустрічі о 14.00.


Команда Олександра Хацкевича вирушила до місця проведення матчу, як завжди, напередодні ввечері. Літак із динамівською делегацією на борту приземлився в Ужгороді приблизно о 17.00. Місцем своєї дислокації команда обрала готельно-ресторанний комплекс «Камелот», який розташований за містом - в селі Кам’яниця Ужгородського району. Облаштувавшись у зручних номерах, динамівці мали вечерю та відпочинок. У день гри у програмі команди запланований сніданок та установка на гру, після якої о 12.15 виїзд на стадіон.


Тим часом вранці у день гри відбулася традиційна передматчева нарада з організаційних питань. Серед іншого було затверджено, у формах яких кольорів зіграють команди. Динамівці проведуть гру у формі синього кольору (голкіпер – у чорному), а господарі - у білій із голубими смугами (воротар – у зеленому).


Зазначимо, що на матчі «Минай» - «Динамо» очікується ажіотаж, адже було продано усі квитки. Нагадаємо, «Минай-Арена» вміщує 1300 глядачів (спеціально до матчу з «Динамо» була змонтована пересувна трибуна на додаткових 3100 місць).


На час початку матчу синоптики прогнозують теплу хмарну з проясненнями погоду, температура повітря +16-18 градусів тепла.