14 серпня 2003 00:43

Марио ЙОЗИЧ: "Не ждите в Загребе легкой прогулки"


— Маріо, як ви вважаєте, чи закономірний результат матчу?

— Мені здається, що моя команда не заслуговувала на поразку у два м’ячі. Безперечно, кияни володіли ігровою ініціативою, особливо у другому таймі, але в цілому по грі ми не дуже поступалися супернику і, на мій погляд, закономірнішим результатом матчу була б перемога чемпіона України з мінімальною перевагою.

— У ваших воротах опинилося три м’ячі. Чи могли ви врятувати свою команду хоча б в одному з епізодів, коли було зафіксовано взяття воріт?

— Якщо воротар пропустив м’яч, то вже винен. Але, чесно кажучи, врятувати партнерів у моментах, коли були забиті м’ячі, було доволі складно, адже всі удари були з близької відстані та ще й виконані майстерно.

— Чи могли б ви виділити гравця київського “Динамо”, який створював найбільше напруження біля ваших воріт?

— Ще до матчу я побоювався Йєрко Леко. Адже мені було добре відомо про його вміння бити з далекої дистанції. Передчуття мене не підвели. Йєрко свій м’яч забив. А в цілому неприємностей можна чекати від усіх киян.

— Як ви оцінюєте шанси команд перед повторною зустріччю у Загребі?

— Як на мене, шанси, незважаючи на поразку у Києві, у нас залишаються. Якщо на рідному стадіоні команда зіграє на повну силу, то цілком можливий успіх за сумою двох матчів. В одному можу вас запевнити: матчу-прогулянки у Загребі не чекайте!