13 серпня 2003 11:06

Фаны "Динамо" Загреб были депортированы за дебош


Хорватських вболівальників не допустили у вівторок на матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА між футбольним клубом "Динамо" (Київ) з чемпіоном Хорватії "Динамо" (Загреб). Близько 70 вболівальників не потрапили на матч після хуліганства, учиненого декількома їхніми земляками в одному з кафе вдень у центрі Києва.

Як повідомили "Інтерфаксу" у правоохоронних органах України, хорватським вболівальникам скоротили термін перебування на Україні за узгодженням з консулом посольства Хорватії в Україні. Конфлікт відбувся в кафе на вулиці Хрещатик, будинок 14. За словами співрозмовника агентства, близько півтора десятка хорватських вболівальників "вступили в конфлікт" з охоронцями цього закладу. За попередніми даними, у конфлікті ніхто не постраждав.

Співробітники кафе викликали міліцію, і конфлікт був улагоджений. Після цього всі вболівальники з Хорватії були посаджені в автобуси, якими прибули у столицю України, і в супроводі співробітників українських правоохоронних органів виїхали з Києва.