10 березня 2003 18:05

Юношеская сборная Украины отправится в Турцию без лидеров


Національна юнацька збірна команда України (U-19) під керівництвом Павла Яковенка сьогодні вирушила на навчально тренувальний збір до Туреччини, в рамках якого планується проведення товариського матчу з місцевими однолітками, запланованого на 11 березня. Наступного дня збірна повернеться до України.

До списку увійшло 17 футболістів: Андрій БАШЛАЙ, Дмитро ВОРОБЕЙ, Максим КАРПЕНКО, Анатолій КІЦУТА, Олександр МАКСИМОВ, Леонід МУСІН, Олександр ПОЛУНИЦЬКИЙ, Олексій ПРОХОРОВ, Сергій ПУЧКОВ, Сергій РОЖОК, Володимир САМБОРСЬКИЙ, Олександр СИТНИК, Ігор ЧУЧМАН, Григорій ЯРМАШ, Олександр ЯЦЕНКО, Андрій ОБЕРЕМКО (усі – “Динамо” Київ), Дмитро ЧИГИРИНСЬКИЙ (“Шахтар-2” Донецьк).

Варто відзначити, що через хворобу до Туреччини не вилетіли лідери команди - столичні “динамівці” Олександр АЛІЄВ та Артем МІЛЕВСЬКИЙ. Натомість до лав збірної команди України 1985 р.н. було запрошено капітана збірної команди України U-18, очолюваної Юрієм Калитвинцевим, Дмитра ЧИГИРИНСЬКОГО. Нагадаємо, що з 29 вересня по 5 жовтня ц.р. наша команда братиме участь у першому кваліфікаційному раунді ІІІ чемпіонату Європи 2003/04.