2 червня 2017 00:03
1

Вице-президент "Десны" прокомментировал возможное объединение с "Олимпиком"

Вице-президент Десны Игорь Базалинский прокомментировал "Футбол 24" слухи о возможно объединении футбольного клуба Десна с футбольным клубом Олимпик.


"Нет, такого решения нет. Скажу, что идет много разных разговоров и переговоров. Информация про Олимпик – это просто разговоры. В нынешних украинских реалиях мы должны прорабатывать разные варианты дальнейшего развития клуба. Но, на сегодняшний день, мы не рассматривали это как один из возможных вариантов развития клуба", – сказал Базалински

УЛЬТРАС «ВОЛИНІ»: МИ ПІДТРИМУЄМО «ДЕСНУ»

Ультрас луцької «Волині» зробили власну заяву щодо можливого виходу в УПЛ рівненського «Вереса» замість чернігівської «Десни» та відхід Віталія Кварцяного у рівненський клуб.
- У ЗМІ поширюється інформація про те, що «Десну» у Прем'єр - Лізі , замінить «Верес» з Рівного , а головним тренером команди стане Кварцяний ! ГО «Червоно -білі» , Ультрас Волинь заявляємо, що ми підтримуємо клуб з Чернігова у прагненні відстояти справедливість і заслужено грати у Прем'єр -лізі. Вважаємо , що за гроші та паперові гарантії , забезпечувати клуб без інфраструктури можливістю грати у найпрестижніших змаганнях - НЕ МОЖНА. Дії ФФУ покликанні до кінця знищити український футбол , забрати надію у чернігівських хлопців, які кров'ю і потом добивалися цієї можливості. Сподіваємось , що здоровий глузд візьме верх і на право участі у змаганнях буде впливати лише спортивний принцип. Окремі слова хочемо адресувати Віталію Кварцяному, якого «сватають» у рівненський клуб. Віталій Володимирович, волиняни цього не забудуть і не пробачать , а після кількатижневої відсутності на тренерській лаві - це буде виглядати , як звичайна ЗРАДА. З Повагою, Ультрас Волинь!
https://www.facebook.com/fcvr57/photos/a.346605052398307.1073741828.345924865799659/475730636152414/?type=3

Респект справжнім вболівальникам!