14 травня 2014 15:29
4

Официально: Исполком ФФУ разрешил болельщикам посещать матчи в концовке сезона

У середу, 14 травня, Виконком Федерації футболу України прийняв важливе рішення щодо проведення фінального матчу розіграшу Кубка України сезону 2013/2014 років.

Згідно з рішенням членів Виконкому ФФУ, фінал Кубку України між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем», який буде зіграно 15 травня у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського (початок матчу − 20:00), пройде за присутності глядачів.

Крім того, Виконком ФФУ прийняв рішення дозволити вболівальникам відвідати матчі, які залишилося зіграти командам Прем’єр-ліги, Першої та Другої ліг наприкінці сезону 2013/2014 років. 

Замість того, щоб дійсно робити щось корисне для нашого футболу в такий суворий час чи хоча б взятись впритул за санкції проти Росії і покласти агресора на лопатки, наша ФФУ нічого не робить, а тільки займається дєбілізмом з забороною футболу для глядачів. А це пряма вказівка на те, що нинішнєФУФло абсолютно пофігово відноситься не тільки до розбудови, а й до існування футболу взагалі. Коньок руйнує наш футбол!
это не удевляет, чего только стоит игра сборной с америкосами
Нічого дивного! Ми всі вже давно звикли до такого дурного відношення ФУФла коньковського і до глядачів, і до команд, і до клубів. Ясно одне: ФУФло треба терміново переобирати і реформувати весь футбол! Інакше толку не буде.
Не может быть..Дошло до них,что финал без зрителей - НЕ ФИНАЛ!