25 січня 2011 13:59
8

Григорий Суркис отказался от идеи приглашения в сборную Липпи?

Григорій Суркіс відмовився від ідеї запрошення у національну збірну України італійця Марчело Ліппі.

 

Про це повідомляють джерела "Чемпіона" у Федерації футболу України.

 

Джерело називає тому дві причини. Перша - Ліппі ніяк не погоджується на зменшення свого гонорару у 7,5 млн євро за 1,5 роки роботи у національній збірній. Друга - Суркіс розуміє, що може й не допрацювати до початку Євро-2012 і викидати гроші на Ліппі просто немає сенсу.

 

Також джерело зазначає, що приставка в.о. головного тренера національної збірної України з Юрія Калитивинцева мала бути знята ще у середині січня, однак у Федерації футболу поки відтерміновують проведення Виконкому ФФУ на якому можуть розглянути питання про проведення позачергового Конгресу, де можуть поставити вотум довіри Григорію Суркісу.
 

пусть будет Калитвинцев. посмотрим на что он способен. Ведь и ЕВРО выиграл...U-19. И ДК тренировал. Может и попрёт нашой сборной на ЕВРО-2012.
от блин новости...
И кто станет новым тренером? Калитвинцев, или опять полгода переговоров? А Евро не за горами =( _____________________________________________ Заделал групу Динамомания в Вконтакте, добавляйтесь все. Сылка на группу: http://vkontakte.ru/club22146549
Ситуация меняется - ГМС уже неприкосновенен до Евро-2012! http://www.dynamomania.com/news/128856-ofitsialnoe-preduprezhdenie-fifa
А всё так хорошо начиналось…
все правильно Суркис делает. пусть знают
это у Суркиса уже далеко не впервые
Жаль , жаль , жаль так бы хоть попробывали поработать с тренером мирового уровня . (((