Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 107
Google, 2 голоса за Батагова. Михалыч мы не согласны на Пихаленка ))))
Показати
Юрий, Погоди, я хочу видеть в Динамо и Батагова и Пихаленка)
Арсений Батагов. Блин так хочется. Но Пихаленок норм
Показати
Юрий, Same. Тоже хочу давно Батагова к нам)
Ostap21, добре убрали "хлопців на нулі"
Скажіть будь ласка йдуть по вулиці люди мені треба втручатися та казати не спілкуйтесь російською?
Або якщо я почую у сусідів російську дзвонити в сбу?
Показати
Юрий, не перекручуйте. Говоримо не про "йдуть по вулиці ", а про офіційний матч чемпіонату України, правда ж є різниця? Я вважаю, що 20-30- ти літні мужики які не воюють, а грають у футбол, можуть вивчити 20-25 футбольних термінів українською мовою. Потім попробувати ці терміни вжити на тренуванні, а потім можливо і на грі. Що тут поганого чи не можливого? Я ж не про побут, я про 20-25 футбольних термінів - це реально??? Під час гри замість "дай вперьйод" - " дай вперед" - це питання бажання і ідентифікації. На цьому закінчую, тому що не розумію навіщо захищати здорових руськоговорящих мужиків, що грають у футбол(
Ivan, аххх ахха)))), а що є закон про мову в побуті?
Або при спілкуванні на полі?
Скажіть це нашим хлопцям на нулі, які поза позиціями спілкуються тією мовою яка їм довподоби, не зає....ло вам?
Показати
Юрий, а чого ви зразу чіпаєте хлопців на нулі? Про них ніхто не вів мову. Вбийте в собі москаля всі ті хто в глибокому тилу. Ви ж змогли написати українською! У вас ж це получилося! Значить це можливо! Мені наприклад також дуже різало вухо і було дуже не приємно весь матч слухати матюки і руську мову. Може краще трохи подальше забрати мікрофони від поля поки немає нормальної кількості глядачів на стадіоні.
І нащо цей песимізм?
Я гадаю ви ж не Віталік Клічко ви не можете в завтра дивитись)))???
Календар у всих непростий, хто менше зробить помилок той і чемпіон.
Показати
Юрий, це ж обєктивна реальність. Про який прогрес команди мова, якщо Динамо впало вже на 67 позицію в таблиці коефіціентів УЕФА, нижче Боде-Глімта, Мельде, Слована Братислава. Ми десяткі років не були настільки слабі, з середини 90х.
Якщо ми подивимось на наші командні показники в еврокубках сотанні роки, ми дуже просіли в працездатності, порівняно з часами Реброва ми робимо на 190-200 передач менше за гру. Тобто модельні характеристики також як і в таблиці коефіціентів скочуються до рівня абсолютно непримітних команд.
А наш сліпий президент, який два роки ховався і від сорому не давав інтервью, після перемоги над розібраним слабеньким Поліссям розхорохорився і почав розповідати чергові казки про прогрес.
Умник, не згоден, тому що оф. Ігри та товариські це небо і земля.
Диферамби ніхто не каже Шовковському. Він буде як вигравати так і програвати, але те що він людина з розумом та своїм баченням життя це факт. Команда почала посміхатися, ну неможливо тренуватися коли постійно на тебе йде ор. Я не захищаю наприклад Волошина але Луч постійно орав. Ці хлопці іношої ментальності, психології, виховання, та поглядів на життя.
Показати
Юрий, какой это уже по счету день Сурка? При чем "Сурок" применительно к Динамо - прям по Фрейду ))). Ждем, когда после позорного влета какому-нибудь словацкому ноунейму, СаШо начнет превращаться у болельщиков в физрука и врага. Все это мы проходим каждые год-два, от любви и надежды - до ненависти и отчаяния. А виноваты ли тренеры? Как говорил покойный Михаил Михалыч - может, в консерватории что-то не так?
Лука, ну так в кожній команді є проблеми. Але це обов'язково треба пачками скупляти по 400 тыс гравців.
З 2016 року ми вже не купляємо по 10 млн гравців звикнути вже треба. Мені як вболівальнику зі стажем приємно що грають наші. А не чужі за велику зп. Та ниють ой як страшно війна.
Показати
Юрий, та й я за те, щоб грали та вчилися наші. Мені незрозуміло, невже всі думають,шо купівля одного ЦЗ вирішить цю проблему? Ось це мене просто бісить. Не в ЦЗ проблема. Ось Ви пропонуєте Батагова. А в нього окрім першого пасу нічого взагалі нема! Ледь пресінг— все! Де зараз ,,Зоря‘‘ с таким захистом????
What is ГНП?
Показати
Юрий, Гравець На Перегляді.
Юрий, гравець на перегляді. Шифруються поліщуки.
Лука, честно я никогда не понимал этого хейтерства когда в тренировочной игре проигрываешь.
Эти игроки представляют Олимпийскую команду и команду на чемп Европы ю21.
Эти же игроки в оф матчах дают результат. Слушайте может за другую команду вам болеть?
Показати
Юрий, ніхто не завадить вболівати мені за ,,Динамо‘‘. Ви почуйте мене: шукають центрального захисника! Він виріше проблему, яка є на цей час в команді???? Він почне забивати? Він буде грати за всіх? Я лише намагаюся донести, шо проблема як раз не в захисниках, точніше не тільки в них! Пішов Сидорчук, Бражко ще дуже далеко до обсягів нашого колишнього капітана. Немає досвідчених гравців на флангах( хвороба Ярмоленка це дуже добре продемонструвала ) А ні Самбо, а ні Беніто, навіть ні Волошин( поки ще) не здатні вирішити цю проблему. А що з нападаючими? Бажано посилювати КОЖНУ ланку!
Лука, а Волошин Диало Кабаев Ярмола Бенито Караваев теперь уже Брагару, нее не вингеры?
А Ванат Пономоренко Супряга не форварды?
Абсолютно не понимаю стратегию набрать кучу игроков.
В среднем нужны 15 сильных игроков. У Динамо нет проблем с вингерами и нападением. Или Ванат зря ставал лучшим бомбардиром 2023 года?
Показати
Юрий, ключове тут "СИльні"!

Ярмола вже нажаль не той! Беніто, Кабаєв - взагалі незрозуміло, що вони роблять в клубі. Діало дуже рано зірку спіймав, і зараз не тягне рівень УПЛ, нажаль. Караваєв - робоча конячка, тут питань немає. Волошин - на нього вся надія!
Підсумуємо: Волошин (основний) і караваєв (найближчий резерв). Два вінгера рівня УПЛ (не єврокубків) на дві позиції, не здається вам що цього не достатньо?
Тепер по нападникам:
Супряга це в компанію Кабаєву, Беніто і Діало! Дуже рано відчув себе золотим хлопчиком, ще до того як їм мав стати! А зараз це відвертий баласт! Пономаренко при всьому таланті, гравець для виходу на заміну.Перед ним повинно бути 2-3 дядька з досвідом і авторитетом.
Ванат - питань не маю, але ж він один! При необхідності посилити гру, чи грі в два форварди, навіть немає кого випустити.
No results found.