18 травня 2024 10:47

Лунін відмовився від вихідних Анчелотті: таких гравців у "Реалі" виявилося лише троє, запекла битва за фінал ЛЧ триває

Голкіпери Реала використовують кожну вільну хвилинку, щоб покращити свої скіли, які можуть допомогти їм потрапити в основу на вирішальний матч Ліги чемпіонів.


Тібо Куртуа та Андрій Лунін продовжують заочну боротьбу за право зіграти на Вемблі проти дортмундської Борусії 1 червня у фіналі ЛЧ. За повідомленням Marca, воротарі навіть відмовились від трьох вихідних, які Карло Анчелотті надав команді після перемоги на Алавесом (5:0) у 36-му турі Ла Ліги.


До них приєднався і Кепа Аррісабалага, який розраховує вийти в одному з двох матчів чемпіонату, які залишились. Голкіпери всі ці дні працювали під керівництвом тренера воротарів Луїса Льопіса, а українець продовжував тренуватися навіть вдома (демонструючи це у своїх соцмережах).


Нагадаємо, Лунін не грав у Ла Лізі в останніх чотирьох матчах (тричі в основі виходив Куртуа і 1 раз Кепа). Андрій натомість допоміг Реалу у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів проти Баварії (2:1).

Тепер Анчелотті опинився перед непростим вибором: віддячити Луніну за грандіозний сезон і допомогу в той момент, коли це було так необхідно, чи знову довіритись найкращому голкіперу світу, який лише нещодавно повернувся після травми.