5 травня 2024 17:57

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Розуміли, з яким настроєм виходитиме "Колос". Наприкінці чемпіонату команди завжди ще більше мотивовані"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Колосом".


- Ми розуміли, з яким настроєм проти нас виходитиме суперник. Наприкінці чемпіонату так завжди буває. Команди ще більше вмотивовані. Розуміли, що один забитий гол може повністю змінити ситуацію. Так і вийшло. У першому таймі "Колос" показав непогану гру. У перерві зробили деякі корективи. Сказали гравцям, що потрібно підвищувати швидкість і швидше змінювати напрямок розвитку атак. Далі була індивідуальна майстерність при виконанні штрафного удару та холоднокровність у завершальній стадії. Те, чого нам не вистачало у першому таймі. У нас були непогані моменти, але реалізувати їх не вдалося.


- Сьогодні була ідеальна реалізація моментів, враховуючи кількість ударів у ворота та голи?

- Футбол буває непередбачуваним. Можна взагалі не завдати жодного удару по воротах та виграти. І навпаки.


- Зміна тренера у "Колоса" допомогла "Динамо"? У другому таймі ковалівці почали більше відкриватися.


– Я вчора спеціально дивився гру першості U-19. Це було те, що ми побачили сьогодні. Тому я був готовий до цього. Ми розбирали суперника та готувалися. У першому таймі звикали до гри, хоч ми завжди намагаємося діяти з позиції сили. "Реал" також завжди хоче грати з позиції сили, але при цьому теж доводиться відпрацьовувати в обороні. Вдячний хлопцям за терпінням. Хочемо вигравати кожен момент та епізод, але наші суперники теж ставлять перед собою свої завдання. Ітимемо своїм шляхом.