26 листопада 2023 16:51
5

"Динамо" - "Рух" 2:0. Звіт про матч. Впевнена перемога над гостями зі Львова

У заключному турі осінньої частини сезону чемпіонату України «Динамо» у себе вдома приймало львівський «Рух».


Виконувач обов’язків головного тренера «біло-синіх» Олександр Шовковський під час вибору стартового складу без несподіванок не обійшовся. У воротах прогнозовано вийшов Бущан, у центрі захисту так само очікувано Сирота та Дячук, а на флангах оборони – Тимчик та Дубінчак. У центрі поля наставник обрав трикутник Бражко-Шепелєв-Буяльський. А ось в групі атаки він вирішив вдатися до такого варіанту: на правому фланзі з’явився Караваєв, а ліворуч – Кабаєв. І найцікавіше, що на вістрі атаки вийшов Беніто, а не Ванат.


Зі самого старту матчу кияни взялися високо пресингувати суперника. Така стратегія дуже швидко принесла результат: на 6-й хвилині Герета під тиском невдало вибив м'яч, круглий опинився у ногах в Тимчика, а той чудовим дальнім ударом у правий кут прошив голкіпера і відкрив рахунок – 1:0.


На 12-й хвилині гості зі Львова були близькими, щоб зрівняти рахунок, при цьому одразу двічі. «Рух» швидко розіграв кутовий, але після сильного прострілу від Сапуги завдати удару не зумів Сич. А після наступного ж навісу Слюбик пробивав по воротах з вбивчої позиції, проте зробив це вкрай невдало – прямо в руки Бущану.


Динамівці, незважаючи на перевагу в рахунку, не цуралися вибігати вперед. Так, на 21-й хвилині Кабаєв завдав небезпечного удару з правого краю штрафного майданчика – м'яч пройшов повз дальню дев'ятку. За 4 хвилини на дальню пристрілку наважився Шепелєв, але зробив це також неточно – вище воріт. Ще один удар Кабаєва успіхом теж не увінчався, адже з ним впорався Герета.


Другу частину тайму команди провели пасивно з точки зору небезпечних моментів. До кінця першої 45-хвилинки можна згадати лише одну спробу, яка і дозволила «Динамо» подвоїти свою перевагу. На 43-й хвилині Кабаєв обікрав Підгурського після ще одного невдалого виносу від Герети, увійшов у штрафний майданчик і влучним ударом у дальній кут забив свій дебютний гол за киян – 2:0.


У другому таймі погодні умови відверто погіршилися – снігопад посилився. Проте це не заважало підопічним Олександра Шовковського розігнати кілька перспективних випадів. На 52-й хвилині хороший момент мав Буяльський, проте з підступів до штрафного майданчика він пробив повз стійку. За мить на удар з гострого кута наважився Караваєв, але цього разу Герета був на місці.


На 59-й хвилині поєдинку взяти гру на себе вирішив Шепелєв, який протягнув м’яч і виконав дальній удар – голкіпер «Руху» зіграв надійно. Надалі «біло-сині» організували ще кілька перспективних атак, однак довести їх до акцентованого удару по воротах не вдалося.


Друга частина тайму пройшла спокійно, майже без моментів. Лишень на 83-й хвилині «Динамо» змогло близько підібратися до воріт суперника, коли Ванат розібрався зі захисником і пробив із гострого кута – м’яч полетів повз ворота. Після цього момент мав ще й Вівчаренко, однак фулбек пробив над воротами.


Зрештою, «Динамо» впевнено довело матч до переможного завершення, зумівши втримати свої ворота на замку. Поєдинок завершився звитягою «біло-синіх» з рахунком 2:0.

Над реализацией нужно было работать в детско-юношеском футболе,извините...
Если в первом тайме Рух имел моменты, то второй тайм без особых шансов.
Одно можно сказать однозначно , СаШо фартовый, пол-состава по сборным , готовить особо некого, и две игры подряд- соперник привозит
С одной стороны вторую игру подряд нам везёт с голевыми ошибками соперников. С другой стороны везёт как говорится сильнейшему. Чтобы соперник так ошибался его нужно заставить это сделать.
Как бы там ни было мы победили два матча подряд всухую, с перевесом в два мяча и оба раза победили команды, которые на тот момент были выше нас в турнирной таблице. Хочется верить, что жизнь налаживается :-)
Всех с победой! Результат понравился, моменты тоже имеем, а вот реализация... Нужно работать!