5 мая 2024 19:54
2

"Шахтер" в третий раз подряд разгромил "Черноморец"

У матчі 27-го туру УПЛ донецький Шахтар зустрічався з одеським Чорноморцем. Команда Маріно Пушича втретє поспіль розгромила підопічних Романа Григорчука.


У неділю, 5 травня, донецький Шахтар у Києві приймав одеський Чорноморець у матчі 27-го туру української Прем'єр-ліги.


Рахунок в поєдинку відкрив зірковий півзахисник «гірників» Георгій Судаков, влучно пробивши з дальньої відстані. Вже за чотири хвилини з передачі Ярослава Ракицького перевагу донеччан подвоїв нападник Данило Сікан, для якого цей гол став вже 10-м в рамках чемпіонату України.


Нині 23-річний форвард ділить другу сходинку бомбардирського рейтингу УПЛ з Віталієм Буяльським. Головним голеадором чемпіонату наразі є динамівський нападник Владислав Ванат (13 голів).


Остаточний рахунок у поєдинку встановив Кевін, який відзначився з 11-метрової позначки після того, як воротар Данило Варакута ногами зніс Сікана у власному штрафному майданчику.


Таким чином Шахтар продовжив переможну серію в УПЛ до 14 поєдинків, Чорноморець же зазнав 310 поразки у своєму 790 матчі чемпіонату.


Чемпіонат України, 27-й тур


Шахтар – Чорноморець – 3:0 (2:0)

Голи: Судаков, 19, Сікан, 23 Кевін, 56 (пенальті)

Безхрибетний Чорноморець, навіть за теорією ймовірності можна було в одному з трьох матчв хоть щось протиставити Шахтарю.. продались та й все
Скрыть
Mario, і головне що бідні кротики не змучилися, нікуди не їздили, ніякої шкоди їм одесити не причинили((( аж противно