3 мая 2024 10:21

Лунин, Кепа и Куртуа: в Испании сообщили, как Анчелотти решил проблему вратаря и кто будет играть с "Баварией"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Тренерський штаб мадридського Реалу вирішив питання з голкіперами доволі рідкісним чином. В Іспанії розповіли, що чекає на Андрія Луніна і його партнерів.


У суботу, четвертого травня, Реал на своєму полі зіграє проти Кадіса у поєдинку 34-го туру Ла Ліги, а вже восьмого травня у Мадриді пройде матч-відповідь з Баварією в півфіналі Ліги чемпіонів (перша гра – 2:2).


На ці зустрічі у іспанського гранду готові вийти в стартовому складі одразу три голкіпери:

Тібо Куртуа;
Андрій Лунін;
Кепа Аррісабалага.

Бельгієць вже відновився від важких травм, і головний тренер команди Карло Анчелотті заявляв, що він може зіграти з Кадісом, в той час іспанські ЗМІ писали, що Куртуа може навіть стати основним у найважливіших матчах цього сезону.


За повідомленням видання Marca, Тібо дійсно вийде на поле проти Кадіса, однак розділить ігровий час з Кепою Аррісабалагою, тобто обидва воротарі зіграють по тайму.

Лунін, при цьому, має залишитися у старті на матч з Баварією, як зазначає журналіст видання Хосе Фелікс Діас, наголошуючи, що якщо Реал вийде у фінал ЛЧ, то Куртуа обов'язково буде вагомим варіантом на те, щоб зіграти в ньому.


Проте найголовнішим в цьому контексті буде те, як Тібо справлятиметься в офіційних матчах. На тренуваннях він відчуває себе абсолютно впевнено.