18 апреля 2024 19:08

Лунин ни при чем? В Англии назвали настоящую причину ужасного пенальти Бернарду Силвы в ворота "Реала"

Англійське видання детально розібрало епізод з незабитим пенальті хавбека Манчестер Сіті Бернардо Сілви у ворота українського голкіпера Реалу Андрія Луніна.


У середу, 17 квітня, мадридський Реал у серії післяматчевих пенальті здолав Манчестер Сіті (1:1, пен. 4:3). Український воротар іспанського клубу Андрій Лунін взяв два удари «містян» з 11-метрової позначки.


У англійському виданні GiveMeSport розібрали епізод з першим незабитим пенальті у виконанні атакувального хавбека Манчестер Сіті Бернарду Сілви.


Там відзначили не скільки сам сейв Луніна, скільки трюк ветерана Реалу Луки Модрича, який не забив свій пенальті і вибив м'яч на трибуни.


«Модрич, можливо, вчинив розумно, попри те, що неточно пробив. Легендарний хорват у розпачі відправив м'яч у натовп. Однак господарі, на подив, не відразу повернули м'яч назад, в поле. Можливо, це вплинуло на настрій Сілви, оскільки він був змушений довго чекати на м'яч.


Врешті-решт він поставив його на 11-метрову позначку і пробив прямо в руки воротареві суперника».

Колишній захисник Манчестер Сіті (2009-2014) Джолеон Лескотт вважає, що така пауза вибила португальського півзахисника з ритму.

«Це просто вибило б його з колії та збило з ритму. Ви можете відпрацьовувати рутину, техніку, підходи до воріт, але це те, до чого ви не готуєтесь, коли м'яч опиняється в натовпі».


З думкою Лескотта погодився і легендарний оборонець Манчестер Юнайтед (2002-2014) Ріо Фердінанд.


«До речі, 40 секунд. Може здатися, що це не так і довго, але це дуже довго, коли ти сам чекаєш там.


Це також прикро, тому що саме вболівальники господарів [Ман Сіті] затримали цей пенальті», – наводить слова Ріо GiveMeSport з посиланням на Manchester Evening News.