23 квітня 2024 14:39

"Вест Хем" готовий платити Аморіму більше за "Ліверпуль" і дає свободу у виборі складу. Тренер зустрічався із керівництвом лондонців

Рубен Аморім може очолити Вест Хем.


За інформацією A Bola, головний тренер «Спортінга» вирушив до Лондона, щоб провести зустріч із керівництвом «молотобійців».

"Вест Хем" розглядають Аморіма основним кандидатом на заміну Девіду Мойєсу. Учора тренер вирушив до Англії, щоб особисто обговорити умови, запропоновані англійським клубом. Окрім Аморіма, у списку кандидатів лондонського клубу також знаходяться два португальці – Паулу Фонсека з «Лілля» та Марку Сілва з «Фулхема», але перевага надається Аморіму, заради якого клуб готовий піти на серйозні поступки.


Так, за інформацією джерела, пропозиція «Вест Хема» значно вища за те, що пропонує «Ліверпуль», інший претендент на португальця. Крім привабливих фінансових умов, «Вест Хем» надасть тренеру гарантії свободи у формуванні складу, що також було однією з умов Аморіму.


Зазначається, що Ліверпуль проінформований агентом тренера про цю зустріч. Не виключено, що найближчим часом Аморім може зустрітися і з керівництвом червоних.