21 квітня 2024 17:49

Бернарду про матч з "Челсі" через 3 дні після гри з "Реалом": "Несправедливо та неприйнятно. FA наплювати на здоров'я гравців. Ми представляємо Англію в Європі, на це потрібно звертати увагу"

Бернарду Сілва висловив претензії FA щодо розкладу матчів.


Учора "Манчестер Сіті" зустрічався з "Челсі" у півфіналі Кубка Англії на "Уемблі". Португалець забив єдиний гол у матчі, який забезпечив команді прохід у фінал турніру.

Гра відбулася через 3 дні після матчу «Сіті» з «Реалом» у Лізі чемпіонів, де команди відіграли додатковий час та провели серію пенальті (1:1, 3:4 за пенальті).

«Умови не були рівними, тому що Футбольна асоціація (FA) не дала нам час на відновлення, що, на мою думку, зовсім нерозумно.

Я говорю про це, тому що ми перемогли. Якби ми не виграли, я не став би, бо не люблю шукати виправдання, вважаю неприйнятним, що нам довелося грати [в суботу].

Це занадто. Ми провели 120 хвилин на полі менше, ніж три дні [назад], і нам довелося грати проти команди, яким не довелося нікуди їхати, бо вони з Лондона. Вони мали п'ять днів, щоб підготуватися до нашої гри.

Немає жодних виправдань, що гра відбулася не в неділю. Вся наша команда вважає, що це є неприйнятним.

Схоже, їм начхати, тому що ми говорили про це багато разів. Справа не в бажанні бути лідерами, а в здоров'ї. У мене не все гаразд. Скажу чесно, я відчував біль у лівому стегні та правій ікрі. Це несправедливо до «Манчестер Сіті», до нас усіх.

Я говорю про «Манчестер Сіті» з нашого особистого досвіду. Можливо, інші клуби теж пройшли через те. FA слід приділяти більше уваги цим деталям.

Ми представляємо Англію на європейських змаганнях, і для цієї країни та інших англійських клубів важливо пройти кваліфікацію до Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Ліги конференцій. Тому їм потрібно звернути на це більше уваги», – заявив півзахисник після матчу.