21 квітня 2024 17:38

"МанСіті", "Ліверпуль", "Арсенал", МЮ цікавляться Ферланом Менді. "Баварія" готова розглянути захисника "Реала" як частину угоди з Девісом

До Ферлана Менді виявляють інтерес топ-клуби АПЛ та «Баварія».


Діючий контракт 28-річного захисника з мадридським «Реалом» спливає 2025 року.

Повідомляється, що нещодавно Карло Анчелотті повідомив про бажання зберегти футболіста. На даний момент француз не отримав пропозицію про продовження угоди, проте вона може надійти, оскільки нещодавно клуб провів зустріч із представниками гравця. Через велику кількість травм Менді є єдиним гравцем основи, чия зарплата не підвищувалася за останні сезони, і клуб давно замислюється про його можливий продаж.

З оточенням Менді пов'язувалися такі клуби, як «Арсенал» та «Ліверпуль», проте останній не розпочинав переговори, очікуючи на розуміння того, хто стане новим тренером. Нещодавно із запитом звернувся і «Манчестер Сіті», який вважає француза ідеальним аналогом Кайла Уокера, але на лівому фланзі.

Раніше інтерес до захисника також виявляли Манчестер Юнайтед і Ньюкасл, які вже вивчають фінансові умови можливого трансферу. Проте наголошується, що Менді не виявляє інтерес до пропозиції «сорок», оскільки, ймовірно, наступного сезону клуб не виступатиме у Лізі чемпіонів. Крім цього, з фінансових причин було відкинуто інтерес «Наполі».

Нарешті варіант підписання француза розглядає «Баварія». У разі переходу Альфонса Девіса до «Реалу» клуб може розглянути опцію обміну гравцями.