21 квітня 2024 15:17

Бернарду Сілва про удар по центру в серії пенальті з "Реалом": "Лунін - молодець, 99% воротарів рухаються, а він залишився"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Бернарду Сілва не спав уночі після вильоту від "Реала" з Ліги чемпіонів.


«Манчестер Сіті» зіграв із «Реалом» унічию в обох матчах 1/4 фіналу (3:3, 1:1) і поступився у серії пенальті на своєму полі – 3:4.

Голкіпер «Мадрида» Андрій Лунін відбив удари Сілви та Матео Ковачича з точки – португалець пробив центром воріт, українець залишився на місці та забрав м'яч.


«Це був розчаровуючий вечір для мене, весь тиждень був таким для мене особисто і для всієї команди, тому що ми хотіли провести ще один історичний сезон [після требла], і виліт із Ліги чемпіонів став для нас розчаруванням.


Першої ночі я особливо не спав, другої – трохи більше і краще, третьої ночі – вже майже повністю спав. Ось так ось», – розповідає хавбек «Ман Сіті» Сілва.


Також 29-річний футболіст пояснив, чому вирішив пробити саме центром.


– У мене було два варіанти – один із кутів, не скажу, який саме, і середина. Я чекав. Хотів бити другим чи третім, щоб побачити реакцію воротаря на перший удар чи перші два.

І він [Лунін] починав рухатися раніше, і я подумав, що удар по центру – гарний варіант. Тому що під тиском 99% воротарів рухаються [в один чи інший кут]. Воротарі переміщуються, а він вирішив залишитися. І треба віддати йому належне, він молодець. Що є те є.

– А потім ви забили переможний гол у півфіналі Кубка Англії із «Челсі».


– Ми як сім'я, як брати – підтримуємо один одного, коли хтось припускає промах. Хлопці просто чудово поводилися зі мною.

Так, ми єдині, ми йдемо наперед. Тепер у нас фінал Кубку та АПЛ, і ми зробимо все можливе, щоб виграти трофеї, – сказав Бернарду.