18 квітня 2024 21:34

"Інтер" планує святкові заходи з нагоди скудетто. Команда може виграти титул у міланському дербі у понеділок

Стали відомі деталі святкування Інтером завоювання скудетто.


«Інтер» може здобути чемпіонство у наступному турі Серії А. За 6 турів до кінця чемпіонату команда Сімоне Індзагі йде першою в турнірній таблиці, набравши 83 очки. «Мілан», який займає другий рядок, відстає на 14 очок.


Таким чином, у разі перемоги над "Міланом" у дербі, яке відбудеться 22 квітня, "Інтер" достроково стане чемпіоном Італії - відрив зросте до 17 очок, які "россонері" вже не зможуть відіграти за 5 турів.


Повідомляється, що «Інтер» провів зустріч із місцевим префектом та комітетом з громадського порядку та безпеки для погодження проведення урочистих заходів.

Якщо титул буде здобутий за підсумками дербі, команда візьме участь у публічних святкуваннях наступного дня. Гравці проїдуть автобусом з відкритим верхом від «Сан-Сіро» до Міланського собору. Там же пройде діджей-сет.


Якщо ж завоювання скудетто буде відкладено до домашнього матчу з «Торіно» наступними вихідними, «Інтер» хотів би провести парад того ж вечора і може попросити перенести матч на раніше час.


Наступного дня після останнього в сезоні домашнього матчу (18 травня проти «Лаціо») на стадіоні відбудеться офіційне вручення скудетто та великий концерт. У ньому заплановано участь артистів, які вболівають за нерадзуррі: Лучано Лігабуе, Макса Пеццалі, Андреа Бочеллі та Tananai.


Після концерту у замку Сфорца пройде офіційна святкова вечеря. На ньому, як і після чемпіонства 2021 року, буде представлено новий гімн команди. Автор і назва пісні поки що тримаються в секреті.