12 квітня 2024 16:22

Каррагер про Холанда: "Один із найсильніших завершувачів у світі, але гравцем світового класу йому ще належить стати. Він не дотягує до рівня Анрі, Суареса або Кейна"

Джеймі Каррагер вважає, що Ерлінг Холанд не є гравцем світового рівня.

«Ерлінг Холанд – розкішний футболіст. Він, безсумнівно, один із найсильніших завершителів у світі, але він ще має стати гравцем світового класу.


Щоб стати гравцем по-справжньому світового рівня, потрібно мати кілька якостей, не тільки один. Згадайте найкращих нападаючих Прем'єр-ліги за останні 20 років – Тьєррі Анрі, Луїс Суарес чи Харрі Кейн, – вони чинили чи мають величезний вплив у найважливіших матчах незалежно від того, забивали вони чи ні. Кожен із них міг би грати за будь-яку команду світу та приносити більше користі, ніж вражаючий відсоток забитих м'ячів.


Холанд поки не дотягує до рівня цих нападників по грі, і три його останні матчі проти топових центральних захисників підтверджують, що, при всій його пишності у штрафному майданчику, за її межами йому потрібно розвиватися», – зазначив колишній захисник «Ліверпуля» Джеймі Каррагер у колонці для The Telegraph.