11 квітня 2024 16:37

"ДНК "Барси" – це вигравати титули. Вона у трьох осіб – Кройффа, Гвардіоли та Мессі". Куман про слова Енріке

Роналд Куман оцінив слова Луїса Енріке про уособлення "Барселони".


На прес-конференції перед матчем "ПСЖ" - "Барселона" в Лізі чемпіонів (2:3) Енріке заявив, що уособлює "блауграну" найкраще, включаючи Хаві.

«Я не знаю, чи є документ, в якому записано, що таке ДНК «Барси». ДНК "Барси" - це вигравати титули.

Я бачив поведінку Луїса Енріке та Хаві [перед початком матчу], і вони здавалися хорошими друзями. Думаю, що між ними є ще щось, вам відомо більше. Але я вважаю, що їхні заяви, зроблені у вівторок, є недоречними. Говорити про це перед матчем неправильно.

Є три людини із ДНК «Барси». Кройфф, який змінив її стиль, Гвардіола, який показав найкращий футбол в історії «Барси», будучи тренером, та Мессі. Коли у вас є Мессі, не потрібно говорити про ДНК, тому що він був найкращим в історії.

Будучи тренером «Барси», ви хочете грати красиво, атакувати і при цьому перемагати, і це залежить від гравців, які у вас є. Якщо ви можете підписувати найкращих, робити це простіше, але, зрештою, значення завжди мають виграні титули.

У Нідерландах постійно говорять про ДНК "Аякса", але подивіться, де вони зараз. Ми повинні намагатись грати добре, щоб людям це подобалося, але при цьому перемагати. Інакше це нічого не дає», – сказав колишній тренер «Барселони».