11 квітня 2024 12:27

Петі: "ПСЖ більше, ніж Мбаппе – немає гравців, які були б важливіші за клуб. Вони, як і раніше, можуть виграти требл, хоча на початку сезону я б на це не поставив"

Еммануель Петі висловився про роль Кіліана Мбаппе у «ПСЖ».


– Останнім часом відносини між Луїсом Енріке та французькою пресою пом'якшилися, здається, останнім часом він став більш впевненим у собі. Чому?


- Думаю, пресу більше цікавило, що відчуває Кіліан Мбаппе, коли його змінюють. Ми бачили це у матчі з «Марселем» – казали, що він був дуже засмучений, залишаючи стадіон. Але він нічого не робить, щоб заспокоїти ці чутки. Він розмістив щось у соціальних мережах, просто фотографію, але ніби натякаючи, що йде. Я вважаю, що ПСЖ більше, ніж Кіліан Мбаппе. У жодному поколінні немає гравців, які були б важливіші за клуб.

Вони вже виграли Лігу 1, і навіть незважаючи на нічию з «Клермоном» минулими вихідними, вони вже думали про гру з «Барселоною». Багато гравців додали як індивідуально, і колективно, зокрема тактично. Мене це дуже дивує, бо на початку сезону я б ні гроша не поставив на те, що «ПСЖ» виграє Лігу чемпіонів, але зараз навіть «Сіті» виглядає вразливим в обороні, як і «Баварія», яка проводить жахливий сезон у Бундеслізі. . "Реал", очевидно, все ще в гонці, але питання залишається відкритим.


Як завжди, «ПСЖ» залежить від Кіліана Мбаппе, він вирішив результат протистояння із «Сосьєдадом». Незважаючи на те, що ми говорили, вони все ще можуть виграти требл, і Мбаппе хоче піти на правильній ноті. Я не був великим шанувальником Луїса Енріке, коли він очолив «ПСЖ», через його манери спілкування, але, чесно кажучи, зараз я думаю, що він має рацію. Він керує гравцями, висміює пресу, йому байдуже. І він правий! Я думаю, саме цього не вистачало «ПСЖ» у минулому – тренера, який має козирі на лаві запасних, – сказав колишній гравець збірної Франції.