11 квітня 2024 08:16

ПСЖ та "Барселона" бойкотували іспанський телеканал через жарти про Ямала

"Барселона" та "ПСЖ" виступили проти журналістів іспанського телеканалу Movistar+ після матчу Ліги чемпіонів у Парижі. Про це повідомляє El Confidencial.


За інформацією джерела, жоден футболіст обох команд не розмовляв із журналістом Рікардо Сьєррою, відповідальним за ексклюзивні інтерв'ю у змішаній зоні. Своє рішення каталонці та парижани обґрунтували невдалим коментарем Хермана Бургоса напередодні матчу на "Парк де Пренс" у бік юного іспанця Ламіна Ямала.


Колишній помічник тренера Дієго Сімеоне та нинішній коментатор Movistar+ заявив у прямому ефірі: «Якщо у Ямала щось піде не так у футболі, він почне жебракувати».

Повідомляється, що Бургос не вибачився перед каталонським вінгером і назвав своє висловлювання жартом без спроби будь-кого образити.


16-річний Ямал у нинішньому сезоні взяв участь у 41 матчі «Барселони» у всіх турнірах, у яких він відзначився шістьма голами та сімома результативними передачами. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, - €75 млн.