8 квітня 2024 19:05

Сергій РИБАЛКА: "Бажаю "Динамо" успіху, вони рухаються у правильному напрямку"

Півзахисник ЛНЗ Сергій Рибалка прокоментував нічию з «Динамо» (1:1).


– За рахунок чого сьогодні вдалося відібрати очки в «Динамо»?


– За рахунок бажання. Ми терпіли. Було дуже тяжко, бо «Динамо» зараз в чудовій формі. Відпрацьовували кожен за кожного, тому такий результат, як я вважаю, дуже гарний. Взяли 1 бал на виїзді з «Динамо» – це дуже гарний результат для нас.


– Загалом, під кінець чемпіонату, на яку сходинку розраховуєте?


– Я не знаю, на яку сходинку. Ми рухаємося від матчу до матчу, на кожен матч налаштовуємося тільки на перемогу. Футбол така штука, що можна десь виграти, можна десь втратити. З «Рухом» втратили нічию, у «Миная» програли, а сьогодні взяли 1 бал. Це футбол. Налаштовуємося на кожну гру. Звісно, хочемо кожен матч вигравати, але це дуже важко.


– На вашу думку, 9-те місце – хороший результат для новачка УПЛ?


– Було завдання закріпитися у середині турнірної таблиці. Звісно, хотіли трішечки вище, але маємо те, що маємо. Я вважаю, що в правильному напрямку ми рухаємося і кожною грою все буде краще.


– Чи дивитеся матчі «Динамо»? Як вам команда за Шовковського?


– Так, дивлюся. Зараз вони у чудовій формі. Шапаренко набрав форму, зараз Ярмоленко набирає. З кожним матчем вони будуть сильнішими завдяки Ярмоленку, який набере форму. Дуже гарний футбол, і останні результати цьому підтвердження. «Ворсклу» обіграли 5:1, «Зорю» – 3:0 без шансів. «Динамо» бажаю успіху. Вони в правильно напрямку рухаються, дуже багато перспективної молоді. Це не чужа команда для мене, тому успіху їм.


– Чи були особливі відчуття грати на цьому стадіоні проти колишньої команди?


– Звісно, приємно зіграти на цьому стадіоні, повернутися. Багато з ким тут працював, приємно було всіх бачити. Відчуття були позитивні. Але зараз я в іншій команді, тому налаштовувався на позитивний результат.


– Яка атмосфера була у роздягальні?


– Чесно, всі дуже втомилися. Якщо бачити, всі виходять спокійні. Хочеться поїхати додому та трішки відпочити.


– У ЛНЗ була 4-матчева невдала серія.


– Я ж кажу, що це футбол. З «Рухом» ми не повинні були програвати, з «Минаєм» налаштовувалися на перемогу, але суперник дуже гарна виглядав. Налаштовуємося в кожній грі на перемогу. Я думаю, що з кожним днем будемо кращі. Багато нових гравців, ми намагаємося зігратися. Це такий важкий процес.


– Як ви оціните шанси виграти чемпіонство?


– Всі втрачають очки. Зараз такий чемпіонат більш рівний, кожна команда може обіграти іншу команду. Звісно, «Динамо» зі «Шахтарем» – фаворити чемпіонату. У них буде очна зустріч, і там буде все вирішуватися.


Фото - ФК ЛНЗ