8 квітня 2024 15:40

Коул і Фердинанд назвали трансфер Палмера найкращим у сезоні: "Думка про те, де був би "Челсі" без нього, змушує здригнутися"

Джо Коул назвав трансфер Коула Палмера у «Челсі» найкращим у нинішньому сезоні АПЛ.

«Я сказав це після матчу на емоціях, і тепер, на тверезу голову, як і раніше, так вважаю. Я не бачу аргументів проти з огляду на суму, яку «Челсі» заплатив за нього, його вік і те, що він зробив для клубу. Думка про те, де був би «Челсі», якби не Коул Палмер, змушує здригнутися.


Він був дуже гарний, справді гарний. У клубі було три, чотири або п'ять футболістів, які непогано грають цього року, але він був визначним», – сказав колишній гравець «Челсі» в ефірі TNT Sports.


Ріо Фердінанд, відповідаючи на запитання про найкращий трансфер АПЛ, погодився з думкою Коула.


«Думаю, він [Палмер] гідний цього звання. Мак Аллістер теж претендує на це, днями він забив чудовий гол. Наприкінці сезону він вийшов на перший план. Але я думаю, що якщо поглянути на показники цього хлопця… До того ж, він ще молодий.

Найбільший комплімент, який я можу зробити – це сказати, що Коул Палмер, схоже, може грати у будь-якій точці світу, на найбільших стадіонах у світі, і йому здаватиметься, що він просто забиває у дворі, граючи з друзями.


Днями він зробив хет-трик. Після гри ми [з Джо Коулом] стояли і думали: «Чому він такий спокійний?». Це нереально», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед».

Палмер перейшов до "Челсі" з "Манчестер Сіті" в серпні минулого року за 40 млн фунтів. У 26 матчах за «синіх» в АПЛ 21-річний півзахисник забив 16 голів та віддав 9 гольових передач.