8 квітня 2024 13:31

Ігор ПЕРДУТА: "Після поразки від "Динамо" підняли собі настрій виходом у фінал Кубка України"

Капітан "Ворскли" напередодні матчу із "Кривбасом" поспілкувався із пресслужбюою Української Прем’єр-Ліги


У 23-му турі VBET Ліги "Ворскла" зустрінеться із одним з лідерів чемпіонату - "Кривбасом". Перед цим матчем капітан полтавської команди відповів на декілька запитань пресслужби Української Прем’єр-Ліги.


— Ігорю, у вашої команди в останній тиждень був щільний графік. Як готуєтеся до матчу з "Кривбасом", які сильні сторони цієї команди могли б виділити?

— Все нормально, ми вже відновилися. Кривбас знаходиться на другому місці, тому у них дуже сильна команда, тренерський штаб. Загалом, у "Кривбасі" грають футболісти дуже високого рівня.


— Минулого туру ви зазнали неприємної поразки від "Динамо" як це вплинуло на ваш моральний стан?

— Ми вже підняли собі настрій, вийшовши до фіналу Кубка України. Тому, я думаю, що з настроєм вже все нормально, на хороших емоціях готуємося до гри проти "Кривбасу".


— А як щодо фізичного стану? Все ж, це буде третій матч за вісім днів…

— Все нормально, це ж футбол. Відновлюємось під наглядом лікарів та фахівців, виконуємо певні процедури. Ясна річ, віддали багато сил, але нема чого жалітися. Виходимо та граємо.


— У турнірній таблиці ви на сьомому місці, буквально чотири очки вас відділяє від "Полісся". Наскільки важливим зараз є для вас місце у таблиці?

— У нас одне завдання: виходити та перемагати у кожній грі. Ми не розділяємо для себе турніри, чемпіонат чи Кубок. Мусимо показувати свій найкращий футбол у кожному матчі та радувати наших вболівальників.


— Загалом, наскільки ви задоволені вашими виступами у весняній частині поточного чемпіонату?

— Звісно, хотілося б краще. Але маємо те, що маємо. Дві гри виграли. Для того і тренуємося, робимо розбори ігор, тренерський штаб нас орієнтує, яких помилок варто уникати у майбутньому, аби досягати позитивного результату.


Фото - ФК "Ворскла"