4 квітня 2024 18:49

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Бражко забиває – це чудово, але для мене не важливо, хто забиває. Головне, щоб команда вигравала та демонструвала якісну гру"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував перемогу над "Зорею" (3:0) у перенесеному матчі 6-го туру УПЛ.

– Ви вже вдруге граєте із «Зорею» за один місяць. Той матч був, можна сказати, з зовсім іншою командою, бо мав інший склад. Наскільки сьогодні було тяжко, бо результат все одно 3:0? Чого чекали від суперника?

– По-перше, хочу подякувати нашим захисникам за те, що захищають нашу країну, за те, що дозволяють нам грати, виходити на футбольне поле, за те, що дозволяють нам дарувати їм позитивні, такі важливі емоції.


По-друге, так, безперечно, це була зовсім інша гра – і за погодними умовами, і за складом команди. Але наші напрацювання в жодному разі не залежать від суперника.

Ми, безумовно, не підлаштовуємося, але дивимося та вкладаємо свої моменти та намагаємось їх реалізувати під час гри.

Рахунок 3:0, гадаю, говорить про себе. Сьогодні ми продемонстрували, я вважаю, дуже добру, якісну гру, порадували наших уболівальників.


– Усіх цікавить питання: що з Тарасом Михавком? У попередньому матчі він не зіграв через мікротравму, сьогодні теж не з'явився у заявці, хоча на нього чекали. Який його стан зараз?

– Він відновлюється після пошкодження. На жаль, таке іноді у футболі трапляється. Але у нас достатньо гравців, у нас є своє обличчя. Якщо хтось вибуває – є кому замінити.

Так, безумовно, ми чекаємо на повернення і його, і Буяльського, і Шепелєва. Готуємось до наступних матчів.

- Питання про форму Бражка. Він після збірної другий матч поспіль забиває. Як вам гра сьогодні?


- Ви знаєте, вся команда сьогодні зіграла на досить високому рівні. Так, безперечно, не проходило без помилок, але це футбол.

Щодо Бражка, він забиває – це чудово, це на користь команди, але для мене не важливо, хто забиває, хто ставить останню важливу точку. Для мене головне, щоб команда вигравала та демонструвала якісну гру, – сказав Шовковський.