4 квітня 2024 18:42

Бартон про те, що тренера жіночого "Челсі" не покарають за поштовх колеги-чоловіка: "Якби було навпаки, поліція почала б розслідування. Прямо як з бідолахою Рубіалесом"

Джоуї Бартон обурений відсутністю санкцій щодо тренера жіночого "Челсі".


Наприкінці матчу жіночих команд "Челсі" та "Арсеналу" очолює "синіх" Емма Хейс і тренер "Арсеналу" Йонас Ейдеваль влаштували суперечку, в ході якої Хейс штовхнула чоловіка. Також вона висловила невдоволення через конфлікт Ейдеваля з капітаном «Челсі» Ерін Катберт: «Я давно в жіночому футболі і не думаю, що ми повинні терпіти чоловічу агресію».


Як передає ВВС, Футбольна асоціація Англії не розглядатиме поведінку Хейс під час матчу.

"Я не здивований. Хоча, я думаю, якби все було навпаки, поліція розпочала б розслідування. Прямо як із бідолахою Луїсом Рубіалесом в Іспанії», – написав колишній гравець «Манчестер Сіті».

Нагадаємо, прокуратура вимагала 2,5 роки в'язниці для Рубіалеса у справі про поцілунок із футболісткою збірної Іспанії Дженніфер Ермосо після фіналу жіночого чемпіонату світу-2023. Також звинувачення вимагає по 1,5 роки ув'язнення для колишнього тренера жіночої збірної Хорхе Вільди, колишнього директора з маркетингу RFEF Рубена Рівери та для директора чоловічої збірної Альберта Луке.