2 квітня 2024 13:14

Колишній гравець "Карпат" отримав російське громадянство та назвав українців "токсичними"

Експівзахисник збірної Чорногорії та львівських Карпат Младен Кашчелан негативно висловився про свій період кар’єри в Україні та відношення з боку нашого народу до іноземців.

Младен Кашчелан, який зараз займає посаду помічника головного тренера команди Парі Нижній Новгород, заявив, що українці погано до нього відносилися, коли він виступав у складі Карпат та розповів, що не жаліє про рішення переїхати до росії та прийняти її громадянство.


«Дружина запропонувала полетіти до Росії і просто познайомитись. Я був проти – у 2009-му році я грав в Україні, у Карпатах, і в мене залишилися негативні спогади: там усі були дуже токсично налаштовані по відношенню до іноземців.


Переживав, що в росії буде те саме. Я та моя дружина пов'язуємо майбутнє нашої родини саме з цією країною. Тому ми вирішили отримати російські паспорти. Ми отримували паспорти рф у дуже тяжкий час», – сказав Кашчелан у коментарі Sport24.


За Карпати Кашчелан провів чотири матчі та не відзначився жодною результативною дією. Він приєднався до львів’ян влітку 2009-го року, а у січні наступного року покинув команду та перейшов до Ягеллонії


В росії Младен виступав за Балтіку, Тосно, Арсенал Тула та Тамбов.


Також на рахунку ексхавбека 25 поєдинків у складі збірної Черногорії.