2 квітня 2024 10:20

"Ярмоленко навіть не в тонусі сильніше за 99,9% гравців УПЛ": блогер висловився щодо повернення лідера "Динамо" та нової позиції Бражка

Блогер Михайло Смоловий у програмі "ТаТоТаке" прокоментував перемогу "Динамо" над "Ворсклою".


"Спочатку найкращі моменти в матчі створювала "Ворскла". Просто феноменальний сейв Тимчика на лінії воріт після удару Кане, зовсім поруч за проміжком часу удар Феліпе, який піймав Попова і за спиною отримав м’яч після кутового. Все йшло до того, що "Динамо" мало пропустити першим. Але Сирота виконав неймовірний пас, Ванат так само неймовірно прийняв і обробив м’яч, обіграв голкіпера і забив і після того фактично гра зламалася".


Михайло Співаковський запитав, чи повернення Ярмоленка важливіше в ігровому плані чи психологічному.


"Ярмоленко навіть не в тонусі сильніше за 99,9% гравців УПЛ. Питання в тому, що зараз немає Буяльського і ця лідерська функція, людина на яку ти сподіваєшся, що вона дасть якість, Ярмоленко додасть "Динамо" потужності, бо ти знаєш, що людина може виконати будь-що", - додав Смоловий.


Також Михайло Смоловий висловився, щодо гри Володимира Бражка на позиції інсайда.


"Андрієвського поставили на позицію Бражка - найнижчого в трійці півзахисників. Бражку довелося грати інсайда і йому незвично та важко. Багато прикладів, коли Шапаренко опускався вниз, Андрієвський знизу і Бражко чомусь теж спускався до низу. Хоча він мав відкриватися між лініями і давати адресу для цих передач, а він часто не давав, бо опускався за м’ячем. Коли він опинявся у фінальній третині з м’ячем, то не завжди його пасові рішення були такими якісними, якими вони мають бути або бувають у Шапаренка та Буяльського".