29 березня 2024 11:16

Ачербі про те, що його не покарали за слова на адресу Жезуса: "Люди реагували так, ніби мене звільнили після 10-ти років в'язниці. Я помічав лють по відношенню до себе, ніби я когось убив"

Франческо Ачербі висловився про расистський скандал.


Після матчу "Наполі" з "Інтером" Жуан Жезус звинуватив захисника "нерадзуррі" у використанні расистських слів. У вівторок спортивний суддя ухвалив, що провину італійця не доведено.


«Мені сумно: це справа, в якій ми всі програли. Коли мене виправдали, я побачив, що люди реагують так, ніби мене звільнили після десяти років ув'язнення. Дуже радий вийти із такої ситуації, це були дуже важкі дні.


Тепер, коли є вердикт, я хотів би висловити свою думку. Я абсолютно нічого не маю проти Жуана Жезуса, насправді все навпаки, бо мені теж дуже його шкода. Але не можна називати людину расистом за неправильно зрозуміле слово в розпал гри. І не можна продовжувати це робити навіть після того, як мене виправдали.


Мені сумно через всю ситуацію, що склалася, через те, як усі почали нас звинувачувати, нічого не знаючи. Навіть після виправдувального вироку я помічав сильну лють до себе, ніби я когось убив», – сказав Ачербі в інтерв'ю Corriere della Sera.