28 березня 2024 18:39

Дюгаррі незадоволений ставленням Мбаппе до матчів із Німеччиною та Чилі: "Кіліан не розуміє роль капітана збірної Франції"

Крістоф Дюгаррі розкритикував Кіліана Мбаппе після матчів збірної Франції.


У березні французька національна команда провела товариські матчі зі збірними Німеччини (0:2) та Чилі (3:2).

«Очевидно, він вибірково ставиться до матчів. Я критикую його не за це, а за те, що він погано вибирає. Усі гравці вибірково ставляться до матчів, я це розумію. Але не всі є капітанами команди збірної Франції, не всі зі шкіри геть лізуть, щоб отримати цю роль. Ти заявляєш, що готовий брати на себе відповідальність, навіть якщо іноді граєш не дуже добре, як це було в матчі з Німеччиною, і проводиш таку саму гру проти Чилі...

Коли в тебе капітанська пов'язка збірної Франції, я вважаю [таке ставлення] неприйнятним, тобі треба як мінімум виявити настрій. І це не має нічого спільного з тим фактом, що в тебе поганий вечір. Налаштування має вирішальне значення.

Я думаю, що Мбаппе не розуміє, в чому полягає роль капітана. Він має бути взірцем, подавати приклад. Я вважаю ненормальним те, що він демонстрував такий поганий настрій у двох матчах. Це не применшує його величезних якостей, але коли ти капітан, ти маєш бути бездоганним», – сказав колишній гравець збірної Франції в ефірі Rothen s’enflamme.