27 березня 2024 18:40

Руслан РОТАНЬ: "Хочемо почути від клубів чіткі відповіді на запитання щодо відпуску гравців на Олімпійські ігри"

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань прокоментував перший матч в історії команди.


26 березня в межах підготовки до Ігор-2024 олімпійська збірна України провела товариський матч проти команди Японії U-23 (0:2). Головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань прокоментував гру своїх підопічних у Фукуоці.


«Ми провели дуже корисний спаринг проти сильного суперника. Дуже вдячні японцям за теплий прийом та за цю гру. Звісно, ми чудово розуміли, що нас чекає — тривалий переліт, пересадки, очікування, зміна часових поясів. Можливо, саме тому нас, по суті, вистачило лише на тайм. У матчі з таким суперником цього замало. Збірна Японії — дуже організована, дисциплінована й тактично вишколена команда. Я вважаю її одним із фаворитів Кубку Азії (U-23).


Це був лише початок нашої підготовки до Олімпіади. Результат нас, звісно, засмучує, але цей матч принесе нам користь. На сьогодні головне завдання — почути від клубів чіткі відповіді на запитання щодо відпуску гравців на Олімпійські ігри. Будемо вести з ними активний діалог», — сказав Руслан Ротань.


Нагадаємо, 20 березня Україна дізналася суперників на футбольному турнірі Олімпіади-2024. Перебуваючи в четвертому кошику, вона отримала в опоненти по групі В Аргентину, Марокко та третю команду Азії. Свої матчі квартету синьо-жовті проведуть 24-го, 27-го й 30 липня.