26 березня 2024 14:55

У Румунії не вірять у повернення Луческу в один з тамтешніх клубів: в екстренера "Динамо" з’явились серйозні конкуренти

Румунський футбольний агент Віктор Бекалі дуже сумнівається, що бізнесмен-мільярдер Йон Ціріаку все ж наважиться стати власником бухарестського Динамо, а отже і Мірча Луческу до цього клубу не прийде.


Здається, мріям фанатів бухарестського Динамо побачити на тренерському містку їх улюбленої команди Мірчу Луческу, а в кріслі президента Йона Ціріаку, а це взаємопов'язані між собою процеси, збутися не вдасться.

Справа в тім, що за інформацією агента ФІФА Віктора Бекалі намір придбати Динамо мають люди не зі світу футболу – брати Драгош і Адріан Павали, які є власниками мережі гіпермаркетів Dedeman.

«Я налаштований скептично. Луческу вже зробив собі тренерську кар’єру (видатну), він має вік (78 років), пан Тіріак теж поважного віку (84 роки). Відродження величі Динамо – це питання кількох років, щоб знову зробити цю команду конкурентоспроможною.

Є люди з великими грошима (брати Павали). Це люди з великим фінансовим потенціалом, вони не зацікавлені в публічності», – сказав Бекалі в інтерв’ю digisport.ro.

Останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо, яке він самовільно залишив у листопаді минулого року.