24 березня 2024 19:01

Луческу назвав головну проблему збірної Румунїі, з якою може зіграти Україна на Євро

Збірна України у разі виходу на Євро-2024 зіграє в одній групі з Румунією. Екснаставник Динамо та Шахтаря Мірча Луческу назвав слабку сторону своєї національної команди.

Збірна України 26 березня зіграє проти Ісландії у матчі фіналу плей-оф раунду кваліфікації на Євро-2024, і у разі перемоги команда Сергія Реброва потрапить до групи Е на чемпіонаті Європи.


У цьому квартеті вже значаться збірні Бельгії, Румунії та Словаччини, які потенційно можуть стати суперниками України влітку.


Колишній головний тренер Шахтаря та Динамо Мірча Луческу висловився стосовно слабкого місця румунської команди після товариського поєдинку проти Північної Ірландії (1:1).


«Для першої гри року це було добре. Вони грали проти команди, яка оборонялася і хотіла лише контратакувати, п'ять захисників, чотири гравці в центрі. Видно, що є багато гравців, які не мають практики в клубах.


Сподіватимемося, що наші футболісти докладуть зусиль, щоб стати гравцями стартового складу. Так у них буде ритм, якого не вистачало. Це проблема, якщо вони не грають за свої команди», – приводить слова Містера видання GSP.